Üdvözlünk az Exage kozmetikumok hivatalos weboldalán! Válogass kedvedre termékeink között!

EXAGE O4 OXI-ELIXIR MIST - 30 ml #EX3
EXAGE O4 OXI-ELIXIR MIST - 30 ml #EX3
19 900 Ft

EXAGE O4 OXI-ELIXIR MIST - 30 ml #EX3

EXAGE O4 OXI-ELIXIR MIST - 30 ml #EX3
EXAGE O4 OXI-ELIXIR MIST - 30 ml #EX3
EXAGE O4 OXI-ELIXIR MIST - 30 ml #EX3
EXAGE O4 OXI-ELIXIR MIST - 30 ml #EX3
19 900 Ft
Egységár: 663 Ft/ml
Részletek

Tiszta, nagyon magas koncentrációjú oxigént tartalmazó mist (spray). Növeli a bőr szöveti oxigéntartalmát, amivel hozzájárul a bőrmegújító sejtek ideális működéséhez. Eredményeként azonnal felfrissül és hidratáltabbá válik a bőr. Hosszabb távon fokozza a bőr megújulását, növeli a kollagéntermelést. Állandó használatával minden bőrtípus szebb lesz.

 

bőrtípus: minden bőrtípusra

hatás: a bőr felfrissítése,  revitalizálása

alkalmazása: fújjon 2-3 pumpányi O4-et megtisztított arcára naponta 1-2 alkalommal

fő hatóanyagok: stabilizált, magas koncentrációjú O4 molekulájú oxigén tengeri só oldatban

hatásmechanizmusa:

A szöveti oxigén az életkorral, a hiánytáplálkozásnak, adalékoknak, szennyezett, száraz levegőnek, dohányzásnak és mozgásszegény életmódnak köszönhetően csökken. Oxigén hiányában lelassulnak mindazok a folyamatok, melyek a bőr szépségét garantálják. Salakanyagok halmozódnak fel, ezek képesek gyulladásokat is okozni, egyre több hibás sejt jelenik meg, az új sejtek keletkezése lassul, a bőr ellenálló képessége meggyengül. Ennek hatására a bőr veszít ragyogásából, sápadt, fénytelen, elszürkült, petyhüdt, ráncos lesz, vagy pattanások, gyulladások alakulnak ki.

Az a plusz oxigén, amellyel a bőr hám- és irharétegében lévő sejtjeinek „lélegzését” támogatjuk, segíti a sejteket a hibáik kijavításában. A szöveti oxigén pótlására kifejlesztett EXAGE O4 mist ionösszetételénél fogva alkalmas arra, hogy a folyadékban lévő oldott oxigént eljuttassa a hámréteg aljára és az irhába, és csak ott kezd el hasadni a különleges 4 atomot tartalmazó oxigén molekula elektrolízis útján és a sejtek számára felvehető formává alakul.  A Mist oxigéntartalma magasabb, mint a levegőé. 36%-os az aktív stabilizált oxigénkoncentráció, amely jelenleg a tudományosan létrehozható legmagasabb koncentráció. A szöveti oxigén szintje mérhetően nő a Mist használatának köszönhetően. Igazi balzsamként hat a bőrre, igazi életelixír.

 

O4 Oxi-Elixír + lágylézer együttes hatása:

A lágylézer fokozott működésre készteti a sejteinket, plusz energiával látva el őket. Ehhez azonban biztosítanunk kell mindazokat az anyagokat, azt a környezetet, amelyet a javuló működés megkíván. Az oxigén jelenléte is feltétlenül szükséges a megújuláshoz. Az EXAGE Safe Laser 500 Infrával együtt használva a vérkeringés hatalmas lendületet kap, és mindenhová képes lesz eljuttatni a tápanyagokat és az oxigént a testben. A közös végeredmény a hatalmas lendületet kapó szervezet, melynek köszönhetően a bőr állapota látványosan javulni kezd.

Adatok
Cikkszám
2002580463136