Üdvözlünk az Exage kozmetikumok hivatalos weboldalán! Válogass kedvedre termékeink között!

Öregedés

A ráncok kialakulásának oka a bőr sejtjeinek öregedése az életkor és a napsugárzás okozta károk miatt. Ezeket a negatív folyamatokat nagyjából 25 éves korunkig testünk, bőrünk ellensúlyozza új sejtek és más bőralkotók termelésével. Amikor a folyamatos épülő és lebontó folyamatok egyensúlya megbomlik, és a sejtek „nem győzik” a leépülő hatást ellensúlyozni, akkor indul be a bőr feszességének csökkenése és a ráncosodás.

Az ödémát a kötőszövetekben felgyülemlett nyirokfolyadék okozza. Amikor valamilyen oknál fogva a nyirokerek nem vezetik el megfelelően a folyadékot, akkor a pangó folyadék az arcon püffedést okoz. Ez azokon a területeken látható jobban, ahol nincs közvetlenül csont a bőr alatt, például a szemüregnél. A legtöbbször nem betegség okozza a tüneteket, hanem jellemzően idősebb korban a pihenés, mozdulatlanság, mikor a nyirokrendszer keringése lelassul, de lehet egyéni hajlam, túl sok alkohol, allergia, stb. Ha az ödéma állandósul, a bőr előbb utóbb kinyúlik, és mivel ilyenkor a toxinok, salakanyagok felgyűlnek, a sejtek rosszabbul működnek és gyorsul az öregedés.

Hogyan működik az EXAGE rendszer?

A lézerfénnyel megvilágítva emeljük a sejtek energiaszintjét, a kozmetikumokkal pótoljuk a hiányzó anyagokat, és képesek vagyunk biológiai információkkal rábírni a szervezetet, hogy javítsa ki saját hibáit. Tartós használattal:

- A mély barázdák enyhülnek még a folyamatos mimikának kitett helyeken is, azaz a szem körüli ráncok, a szemöldökök közötti mérges ránc, a homlok ráncai.

- A kisebb ráncok akár el is tűnnek.

- A megereszkedés csökken. Érezhetően feszesebbé válik a bőr, amit különösen a toka és állcsont alatti részen valamint a szemhéjakon lehet megfigyelni.

- A szemek körülötti terület frissebb, fiatalabb lesz, az ödéma, karikák, sötét elszíneződés enyhülnek.

- A bőr ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal és az öregedés jeleivel szemben.

- Az érzékenység csökken.

- A korral kialakuló értágulatok állapota látványosan javul.

- Az időskori és hormonális működésből származó barna elszíneződések, pigmentfoltok javulnak.

- Számos betegség esetén is sikeresen alkalmazható a lézer fájdalomcsillapításra, a gyulladások csökkentésére és a betegség okának gyógyítására is. Lézerünk orvostechnikai eszköz, melynek hatékonyságát klinikai kísérletek bizonyítják, és teljes biztonsággal alkalmazhatók mellékhatások nélkül.

Nézd meg a lézereket ide kattintva!

Már egyetlen kezelés alkalmával is megindul a bőr fiatalodása, de látható és tartós eredményhez többszöri használat szükséges. Az EXAGE kezeléseket kipróbálhatja kozmetikusainknál és a lézerkészülék és/vagy termékeink megvásárlásával hazaviheti saját lézerkozmetikáját.

 

Otthoni használat:

Napi 25 percet szánjunk az EXAGE rítusra, kúraszerűen. Egy hónapos használat már fantasztikus eredményeket hoz.  A tartós, fiatalos megjelenés érdekében javasolt évszakváltásonként az egy hónapos kezelés. De természetesen az ennél rövidebb vagy ritkább használatnak is jól látható szépülés és egészségesebb bőr lesz a hatása. 

 

Kezelési protokoll:

Először fújjuk be az O4 OXI-ELIXIR-rel a bőrt, ez biztosítja a sejtek működéséhez szükséges szöveti oxigént, hagyjuk kicsit beszívódni, majd kenjük fel vékonyan az EXAGE ESSENTIAL LUX GEL-t. Az arcunkon kívül a nyakat, dekoltázst és kézfejet is kezelhetjük. Beszívódás után kenjük fel az EXAGE HYDRA LUX CREAM-et, a gua-sha kővel masszírozzuk át az arcot különös tekintettel a kritikus pontokra, majd a lézert a bőrre helyezve lassan húzzuk bentről kifelé, azaz az orr környékétől a haj irányába felfelé és oldalra a készüléket. Ez a technika a gua-sha köves masszázsra is megfelelő. A nagy ráncoknál, foltoknál, ereknél, vagy láthatóan megnyúlt területeken tartsuk a lézert 10-15 másodpercig.

A kezelés időszaka alatt semmilyen extra fényvédelem nem szükséges.

 

Nézd meg csomagajánlatainkat ide kattintva!