Üdvözlünk az Exage kozmetikumok hivatalos weboldalán! Válogass kedvedre termékeink között!

Pigmentfoltok

A napnak kitett területeken megjelenő szürke-barna-fekete foltok kialakulásának oka sokféle lehet, genetikai hajlamtól mechanikai irritációig, fényérzékenyítő gyógyszerektől a hormonális hatásokig. A közös bennük, hogy mindegyiknek rosszat tesz a napsugárzás. Sötétíti és egyre makacsabbá teszi a foltokat.

A májfolt oka leggyakrabban a bőr legfelső rétegében, az epidermisben felhalmozódó melanin. Ez a bőr festékanyaga, melyet a festéktermelő sejtek állítanak elő, és szemcsék formájában tárolódnak a sejtekben. Ha túl sok festék gyűlik fel egy helyen, ott barna folt keletkezik. Az anyajegy típusú elváltozások kivételével (különböző naevusok) minden pigmentfelhalmozódással járó folt enyhíthető vagy el is tüntethető az EXAGE kezeléssel.

Hogyan működik az EXAGE rendszer?

A lézerfénnyel megvilágítva emeljük a sejtek energiaszintjét, a kozmetikumokkal pótoljuk a hiányzó anyagokat, és képesek vagyunk biológiai információkkal rábírni a szervezetet, hogy javítsa saját hibáit. Az aktívvá váló sejtek képesek -a napi működés biztosításán túl- a sejtekben és a sejtközötti térben felhalmozódó felesleges anyagokat, salakanyagokat elbontani, így a melaninszemcséket is, majd az anyagcsere rendszeren keresztül azok kiürülnek a szervezetből.

Emellett a kezelés hatására:

- A mély barázdák enyhülnek még a folyamatos mimikának kitett helyeken is, azaz a szem körüli ráncok, a szemöldökök közötti mérges ránc, a homlok ráncai.

- A kisebb ráncok akár el is tűnnek.

- A megereszkedés csökken. Érezhetően feszesebbé válik a bőr, amit különösen a toka és állcsont alatti részen valamint a szemhéjakon lehet megfigyelni.

- A bőr ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal és az öregedés jeleivel szemben.

- Az érzékenység csökken.

- A korral kialakuló értágulatok állapota látványosan javul.

- Számos betegség esetén is sikeresen alkalmazható a lézer fájdalomcsillapításra, a gyulladások csökkentésére és a betegség okának gyógyítására is. Lézerünk orvostechnikai eszköz, melynek hatékonyságát klinikai kísérletek bizonyítják, és teljes biztonsággal alkalmazhatók mellékhatások nélkül.

Nézd meg a lézereket ide kattintva!

Már egyetlen kezelés alkalmával is megindul a bőr állapotának javulása, de látható és tartós eredményhez többszöri használat szükséges. Az EXAGE kezeléseket kipróbálhatja kozmetikusainknál és a lézerkészülék és/vagy termékeink megvásárlásával hazaviheti saját lézerkozmetikáját.

Otthoni használat:

Napi 10 percet szánjunk az EXAGE rítusra, kúraszerűen. Egy hónapos használat már fantasztikus eredményeket hoz. A tartós, fiatalos megjelenés érdekében javasolt évszakváltásonként az egy hónapos kezelés. De természetesen az ennél rövidebb vagy ritkább használatnak is jól látható szépülés és egészségesebb bőr lesz a hatása.

Kezelési protokoll:

Először fújjuk be az O4 OXI-ELIXIR-rel a bőrt, ez biztosítja a sejtek számára szükséges szöveti oxigént, hagyjuk kicsit beszívódni, majd kenjük fel vékonyan az EXAGE ESSENTIAL LUX GEL-t. Az arcunkon kívül a nyakat, dekoltázst és kézfejet is kezelhetjük. A lézert a bőrre helyezve lassan húzzuk bentről kifelé, azaz az orr környékétől a haj irányába felfelé és oldalra a készüléket. A jelentősebb foltokon vagy más bőrhibákon tartsuk a lézert 10-15 másodpercig.

A kezelés időszaka alatt semmilyen extra fényvédelem nem szükséges.

Nézd meg csomagajánlatainkat ide kattintva!