Üdvözlünk az Exage kozmetikumok hivatalos weboldalán! Válogass kedvedre termékeink között!

Blog

Ismerd meg az EXAGE márka különleges küldetését!

Ismerd meg az EXAGE márka különleges küldetését!

Kezdődhet egy jó történet a Covid vírussal?

A mi esetünkben igen. A kozmetikákat be kellett zárni kormányrendeletre, a vendégek nem tudtak eljönni hozzánk, „elkövetkezett a mindent a drogériából kell megoldani időszak”. Ideig-óráig működött a dolog, azonban hosszabb távon romlott a hölgyek bőrének állapota. Sokan még az újranyitás után is féltek, vagy idős hozzátartozóik miatt kerülték a nyilvános érintkezést. Aki nem tudott dolgozni Covid alatt, annak anyagilag is egyre nehezebbé vált megszokott kezeléseit igénybe venni. 

A gyermekkori barátom kezébe ekkor került egy fantasztikus, otthon is használható orvostechnikai eszköz, egy lágylézer. Beleszeretett a gyógyító fény „csodálatos” képességeibe, és felhasználásának sokféleségben meglátta a gyógyítás lehetőségét. Gyulladáscsökkentés és a sejtek megerősítése, az immunrendszer erősítése? Hát, pont erre volt szüksége szinte mindenkinek. Tudnád használni a kozmetikában valamire? – kérdezte barátom. Hiszen nem csak mozgásszervi megbetegedések, vagy fül- és fogbetegségek esetén lehet használni, hanem a bőr sebeinek gyógyításában is nagyon erős a lágylézer. Megismerve a speciális hullámhosszú lézerfény biostimulációs hatását, egyértelművé vált, hogy az arc alapvető kozmetikai problémáira, az öregedésre, a pattanásokra, a pigmentfoltokra és sokféle negatív elváltozásra, mint a rozacea, pszoriázisra, ekcémára is jótékonyan hat. Utóbbiakra már voltak nemzetközi evidence based eredmények, Magyarországon mégis nagyon kevéssé ismert a lágylézer terápia. 

 

Valójában, mi is az Exage?

 Egy éves lelkes kutatómunkába fogva fektettük le az EXAGE kozmetikai márka alapjait. A Safe Laser cég teljes támogatását élvezve végeztük a teszteket, és a lágylézer terápiás készülékek nagyon eredményesnek bizonyultak az anti-aging kezelésekben, a karikás szemeknél, az aknés bőrnél. Egy fantasztikus kutatóorvossal elkezdtük fejleszteni az EXAGE fényterápiás kozmetikumokat, amelyek a lágylézerrel együtt használva megtöbbszörözik egymást hatását.  Ezután útjára indult az EXAGE lágylézer kozmetika, az a márka, amelyet nem csak a szépségszalonokban használhatnak a kozmetikusok kiváló eredményekért, akár önállóan, akár kiegészítő kezelésként hanem a vendégek hazavihetik magát a lágylézer lámpánkat is az EXAGE géllel, mist-tel és krémmel, majd teljes biztonsággal, semmihez sem fogható eredménnyel kezelhetik önmagukat – ez a „Vidd haza a lézerkozmetikádat!” programunk.

  Fantasztikus lehetőséget kaptunk, hogy olyan márkát hozzunk létre, ami termékeiben is különleges, ez nem más, mint az EXAGE lézerei és kozmetikumai. A termékek nem a tünetekre hatnak, hanem az okok szintjén fordítják vissza, illetve javítják a negatív folyamatokat, beindítva a szervezet öngyógyító képességét.  Az EXAGE kozmetikumok natur összetételűek, önmagukban is tartalmazzák a leghatékonyabb összetevőket, csakúgy mint a természetes ápoló anyagokat. De ezek az összetevők a lézerfénnyel együtt exponenciális hatásra képesek. És persze az is nagyon sokat jelent számunkra, hogy az EXAGE lágylézer készülékei számos más egészségügyi problémát képesek kezelni, pici baba kortól egészen az öregséggel járó különböző betegségig. Szépséget és egészséget adni egyszerre – mi lehet ennél nagyszerűbb?

 

Milyen technológia áll a márka mögött?

 A lézerkészülékeink világszabadalommal védett technológiája, a Safe Laser technológia garantálja az otthoni és a szalon használat védőeszközök nélküli teljes biztonságát. Büszkék vagyunk, hogy ez nem más, mint egy magyar találmány, magyar eszköz, hazai gyártással és garanciával.  Csodálatos EXAGE kozmetikumaink is magyar kutatók, fejlesztők munkájának eredményeként születtek meg.  Kozmetikusainknál is bátran igénybe vehetőek a kozmetikai terápiás jellegű egészségügyi kezelések, sőt, a lágylézer készülékeket bérelni is lehet tőlük, a kozmetikumokat pedig megvásárolni. Amennyiben valaki a plasztikai beavatkozások természetes hatású eredményeire törekszik, akkor megvásárolhatja az EXAGE márka lágylézereit is. Egyszerre szépülhet és gyógyulhat otthon, megőrizheti vagy javíthatja családtagjai egészségét. Ugye mennyire jól hangzik?

Az EXAGE márka a 21.század szülöttje, számtalan további csodálatos lehetőséget hordozva magában a szépségért és az egészségért!