Üdvözlünk az Exage kozmetikumok hivatalos weboldalán! Válogass kedvedre termékeink között!

Blog

A rosacea a bőr egyik gyógyíthatatlan betegsége, mely egyre több embernél előfordul. A tünetek erősségét a külső hatások, bizonyos ételek, italok fogyasztása befolyásolhatják, azonban rendszeres kezeléssel a tünetek nem csak kordában tarthatók, azonban lágylézer terápia segítségével a bőr gyógyulási folyamatai felgyorsulnak, a rosacea okozta kellemetlen tünetek pedig gyorsan enyhülnek.

Téged is érint a rosacea? Olvass tovább!

Mind a testi, mind a lelki jóllétünk egyik fő pillére, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű időt fordítsunk magunkra. Mindenki tudja, hogy az öngondoskodás fontossága vitathatatlan, azonban mégis hajlamosak lehetünk elfeledkezni róla a rohanó hétköznapokban. 

Ebben a posztban öt olyan jólléti tippet szedtünk nektek össze, amit érdemes beilleszteni a mindennapokba.

Mostanában egyre inkább elterjedt a minimalista bőrápolási rutin kifejezés,de valójában mit is jelent ez? Ezen rutin lényege, hogy mindössze néhány lépésből és termékből álló rutint kell alkalmaznuk, amelynek számtalan előnye van.

 

Mostmár tényleg egyre hidegebbek a reggelek és az esték, ezzel együtt nem csak az immunrendszerünket kell felkészíteni a hidegebb időjárása, hanem a bőrünket is! 

Hamarosan vége lesz a nagyon meleg nyári napoknak, azonban előtte érdemes beszerezni kedvenc termékeinket, amiket szezontól függetlenül, bármikor tudunk használni.

Az EXAGE termékek közül az egyik legnépszerűbb az Oxi Elixir, ami egy magas koncentrációjú stabilizált oxigént tartalmazó arcpermet. Tiszta oxigén, ami egy igazi életelixír a bőrnek.

A napi rutin kifejezés nagyon divatos mostanság. Van létjogosultsága, kétségtelen. Gyakorlatilag lépések sorozata, amit minden nap megteszel a bőrödért. Ugyan mindenki bőre más egy kicsit, még akkor is, ha ugyanabba a bőrtípusba tartozik, de vannak alapelvek, programok, amik nagyjából mindenkire működnek, az az egységesen jót tesznek a bőrnek, legyen bárkié. Ugyanakkor szakemberként azt is látom, mekkora hibákat lehet elkövetni akkor, amikor az alapirány: lemosó – tonik – szérum – krém – fényvédő megvan, csak az ezer féle termék között nem a megfelelőt választod a bőrödnek. Mert ehhez tudás kell, nem csak a bőröd szubjektív ismerete. Nem véletlenül tanulnak a magyar kozmetikusok annyit. Ők azok, Veled együttműködve diagnosztizálnak és terméket ajánlanak, vagy legalábbis szempontokat, hogy mi alapján válassz, ha ragaszkodsz a drogériás termékekhez. De ezt csak zárójelben. És sajnos a rosszul megválasztott termék nagyon komoly károkat tud okozni a bőrödnek.

Az EXAGE márka nemzetközi kutatási-tudományos ismeretekre épül, hiszen a  lézerfizikától a fényterápiáig, a biohackingtől az anti-aging kutatásig használja fel az eredményeket.

Az újgenerációs EXAGE kozmetikumok különleges összetevőik által speciális lézerfénnyel megvilágítva egyedülálló bőrfiatalító és bőrregeneráló hatást eredményeznek. A titok a hatástöbbszörözés, melynek eredményét önmagában semmilyen krém, szérum nem érheti el, de amelyre önmagában a lézer sem képes. Az EXAGE kozmetikumainak és a Safe Laser készülékeinek tartós együttes alkalmazása esetén a javulás megközelítheti egy plasztikai beavatkozás eredményét, de nincs fájdalom, tűszúrás, hegek, gyógyulási idő, mesterséges anyagok, mellékhatások.

TUDTAD, HOGY RENGETEGET TEHETSZ AZ EGÉSZSÉGEDÉRT, A SZÉP HEGEDÉRT ÉS CSINOS ALAKÉRT?

A szülés utáni másnaptól kórházi szerencsés esetben kórházi gyógytornász kezdi el segíteni az indirekt regenerációt, mely légzésünket, bizonyos testhelyzetekkel, sebre fektetett kezünkkel, a keringés javítását célzó apró mozdulatokkal arról gondoskodik, hogy a hasban, annak összes átvágott rétegében fokozzuk a keringést, azaz a cirkulációt. 

 

Kezdődhet egy jó történet a Covid vírussal?

A mi esetünkben igen. A kozmetikákat be kellett zárni kormányrendeletre, a vendégek nem tudtak eljönni hozzánk, „elkövetkezett a mindent a drogériából kell megoldani időszak”. Ideig-óráig működött a dolog, azonban hosszabb távon romlott a hölgyek bőrének állapota. Sokan még az újranyitás után is féltek, vagy idős hozzátartozóik miatt kerülték a nyilvános érintkezést. Aki nem tudott dolgozni Covid alatt, annak anyagilag is egyre nehezebbé vált megszokott kezeléseit igénybe venni.