Üdvözlünk az Exage kozmetikumok hivatalos weboldalán! Válogass kedvedre termékeink között!

Bőrápolás


EXAGE VILÁGÚJDONSÁG

Az EXAGE nemzetközi kutatási-tudományos ismeretekre épülő kozmetikai márka. A lézerfizikától a fényterápiáig, a biohackingtől az anti-aging kutatásig használja fel az eredményeket.

Az újgenerációs EXAGE kozmetikumok különleges összetevőik által speciális lézerfénnyel megvilágítva egyedülálló bőrfiatalító és bőrregeneráló hatást eredményeznek. A titok a hatástöbbszörözés, melynek eredményét önmagában semmilyen krém, szérum nem érheti el, de amelyre önmagában a lézer sem képes. Az EXAGE kozmetikumainak és a Safe Laser készülékeinek tartós együttes alkalmazása esetén a javulás megközelítheti egy plasztikai beavatkozás eredményét, de nincs fájdalom, tűszúrás, hegek, gyógyulási idő, mesterséges anyagok, mellékhatások.

 

Miért világújdonság, mitől egyedülálló?

  • világszabadalommal védett lágylézer készülékeivel és a hozzá megalkotott kozmetikumokkal egyszerre fiatalítja, aktivizálja a sejteket, miközben bejuttatja az egészséges bőrműködéshez szükséges anyagokat
  • nemcsak a bőr szépségéért és egészségéért tehetünk vele, hanem ez a lágylézer számos betegség kezelésére is alkalmas. Egy lézerkészülékkel egyszerre lehetünk a magunk kozmetikusai és a család orvosai otthonunkban.
  • mert az orvosi teljesítményű lézerek mellé olyan biztonsági rendszert fejlesztett a Safe Laser, amellyel szalonokban vagy otthonában végezheti a hatékony szépészeti és gyógyászati kezeléseket veszélyek, és különleges biztonsági intézkedések nélkül.

 

Neked is felkeltette érdeklődésedet az Exage márka? Nézd meg termékeinket, kattints ide!