Üdvözlünk az Exage kozmetikumok hivatalos weboldalán! Válogass kedvedre termékeink között!

Blog

Te tudod mi az a nagy kozmetikai- gyógyászati csomag? Ha nem, feltétlen olvasd el cikkünket!

Te tudod mi az a nagy kozmetikai- gyógyászati csomag? Ha nem, feltétlen olvasd el cikkünket!

Az EXAGE márka nemzetközi kutatási-tudományos ismeretekre épül, hiszen a  lézerfizikától a fényterápiáig, a biohackingtől az anti-aging kutatásig használja fel az eredményeket.

Az újgenerációs EXAGE kozmetikumok különleges összetevőik által speciális lézerfénnyel megvilágítva egyedülálló bőrfiatalító és bőrregeneráló hatást eredményeznek. A titok a hatástöbbszörözés, melynek eredményét önmagában semmilyen krém, szérum nem érheti el, de amelyre önmagában a lézer sem képes. Az EXAGE kozmetikumainak és a Safe Laser készülékeinek tartós együttes alkalmazása esetén a javulás megközelítheti egy plasztikai beavatkozás eredményét, de nincs fájdalom, tűszúrás, hegek, gyógyulási idő, mesterséges anyagok, mellékhatások.

Mit jelent a nagy kozmetikai-gyógyászati csomag?

Ahogy fentebb is írtuk az EXAGE kozmetikumait és a Safe Laser készülékeit együtt használva csodás eredményeket lehet elérni. Ezért hoztuk létre a különleges csomagunkat, ami nem más, mint a kozmetikai-gyógyászati csomag.

Ez a csomag azoknak szól, akik az ifjúság forrásából szeretnének inni, feszesebb bőrre, kevesebb, finomabb ráncra vágynak, valamint üde, ragyogó bőrre.

A legújabb technikai fejlesztések eredményeként, vágás, szúrás, varrás nélkül is visszafordíthatja az idő kerekét, ráadásul az eljárás fájdalommentes, otthon végezhető. Az a csodálatos benne, hogy önmaga hiteles, újjászületett arcát kapja vissza, mely teljesen természetes és önazonos megjelenést biztosít. Ráadásul az olyan kritikus területek, amik nem vagy csak nehezen plasztikázhatóak, mint a kéz, a nyak vagy a dekoltázs újra visszanyerik rugalmasságukat.

Ezzel a nagy hatásfokú lézerrel, teste minden területét évekkel meg tudja fiatalítani, például a térd feletti bőr tolulást, a tompor és a has szerkezetét is vissza tudja állítani.

A csomagot weboldalunkon keresztül tudod megvásárolni, a linkre kattintva!