Üdvözlünk az Exage kozmetikumok hivatalos weboldalán! Válogass kedvedre termékeink között!

Blog

Mi is az a napi rutin?

Mi is az a napi rutin?

A napi rutin kifejezés nagyon divatos mostanság. Van létjogosultsága, kétségtelen. Gyakorlatilag lépések sorozata, amit minden nap megteszel a bőrödért. Ugyan mindenki bőre más egy kicsit, még akkor is, ha ugyanabba a bőrtípusba tartozik, de vannak alapelvek, programok, amik nagyjából mindenkire működnek, az az egységesen jót tesznek a bőrnek, legyen bárkié. Ugyanakkor szakemberként azt is látom, mekkora hibákat lehet elkövetni akkor, amikor az alapirány: lemosó – tonik – szérum – krém – fényvédő megvan, csak az ezer féle termék között nem a megfelelőt választod a bőrödnek. Mert ehhez tudás kell, nem csak a bőröd szubjektív ismerete. Nem véletlenül tanulnak a magyar kozmetikusok annyit. Ők azok, Veled együttműködve diagnosztizálnak és terméket ajánlanak, vagy legalábbis szempontokat, hogy mi alapján válassz, ha ragaszkodsz a drogériás termékekhez. De ezt csak zárójelben. És sajnos a rosszul megválasztott termék nagyon komoly károkat tud okozni a bőrödnek.

A mi márkánk nem kevesebbet bizonyít, hogy a kozmetikumainkkal és a lágylézerrel egészségesebb lesz a bőröd és így sokkal szebb is. Regenerál, sejtszinten fiatalít, tehát nem csak az életkorodnak megfelelően leszel szép, hanem fiatalodik is a bőröd. Ez mérésekkel is bizonyított. Rövid idő alatt hoz látványos eredményt, de persze kezelni folyamatosan kell.

Nos, az EXAGE márkának is van egy javasolt rutinja. Egy rutin, ami nagyon egyszerű, és biztosan nem csinál kárt. Három féle kozmetikumunk tudatosan úgy lett kifejlesztve, hogy minden bőrtípusnak jó legyen. Ez a filozófiánk része. Nem lesz minden bőrtípusra vagy problémára külön termékpalettánk. 

 

1.lépés   Fújj a letisztított bőrödre 2-3 pumpányi O4 OXI-ELIXÍRT

 

Van egy tengervizes, kristályrácsba kötött stabilizált oxigént tartalmazó spray-nk, ez az O4 OXI-ELIXIR. A hiányzó szöveti oxigént juttatja el a sejteknek, mert anélkül egyszerűen nem tudnak „élni”. Ez az oxigénszint pedig alapvetően valamennyiünknek kevés.

A bőröd ragyogóbb, tisztább, teltebb lesz a használatától. Aknékra, rosaceára kifejezetten ajánljuk.

 

2.lépés  Kend rá az arcodra a Lux Essential Gel-t, azaz magunk között szólva, a gélt

 

Ez egy igazi biohacking fegyver. Az oxigén ismét, és az 1-3, 1-6 béta-glükán óriási változásokat indít el a bőr szerkezetben, főleg, ha a lágylézert is használod. Beindítja a bőröd önregenerációját, miközben tápanyagokat is biztosít a sejtjeidnek.

 

3.lépés Hydra-Lux Cream az ápolásról gondoskodik, kiegészítve biológiai üzenetekkel, azaz peptidekkel

 

Ha beszívódott a gél finoman masszírozd be a krémet a bőrödbe. Akár a gua-sha kövünket is használhatod hozzá. Ez egy gazdag hidratáló, ápoló krém, mely a bőrünk legfelső rétegének megfelelő állapotáról gondoskodik, csupa természetes olajjal, kivonatokkal.  A peptidek pedig csökkentik a gyulladást, és növényi botoxként simítják a mimikai ráncokat. Nos, ez a krém a nagyon zsíros bőrűeknek, aknés bőrűeknek nem ajánlott. De az O4-gyel hígítva éjszakára még ők is megpróbálhatják. Kis spatulával a tenyérbe teszünk egy aprócska adag krémet, eloszlatjuk az arcon és rápermetezve az OXI-t pillanatok alatt be is szívódik.

 

Az O4 OXI-ELIXÍR-re pedig éppen egy különleges akciónk van. Nem érdemes kihagyni! https://www.exage.hu/EXAGE-O4-Oxi-Elixir-Mist-1-DARAB-ES-A-MASODIK-FELA

Kérdezz bátran, személyre szabott segítséget nyújtunk telefonon +3670-657-1039

A napi rutint videó formájában megnézheted a linkre kattintva: https://www.exage.hu/videok