Üdvözlünk az Exage kozmetikumok hivatalos weboldalán! Válogass kedvedre termékeink között!

Blog

Használd ki az utolsó nyári napokat, vedd igénybe a nyári kedvezményünket!

Használd ki az utolsó nyári napokat, vedd igénybe a nyári kedvezményünket!

Hamarosan vége lesz a nagyon meleg nyári napoknak, azonban előtte érdemes beszerezni kedvenc termékeinket, amiket szezontól függetlenül, bármikor tudunk használni.

Az EXAGE termékek közül az egyik legnépszerűbb az Oxi Elixir, ami egy magas koncentrációjú stabilizált oxigént tartalmazó arcpermet. Tiszta oxigén, ami egy igazi életelixír a bőrnek.

Kinek ajánljuk a terméket?

Ezt a terméket minden korosztálynak ajánljuk, hiszen rengeteg problémára kiváló segítség.

- pattanásokra, gyulladásokra

- ráncokra

- feszesség visszanyerésére

- sápadt, élettelen, fakó bőrre

- pigmentfoltokra

- hidratálásra

A magas koncentrációjú színtiszta oxigén életelixír a bőrnek, felfrissíti, üdébbé teszi, hosszabb távon és/vagy lágylézer fénnyel megvilágítva javítja a bőrsejtek működését, a ragyogás és a feszesedés mellett minden bőrprobléma, beleértve a pattanásokat mérséklődhet

A bőrünkben lejátszódó összes élettani folyamatnak oxigénre van szüksége. A szöveteinkben raktározott oxigén szintje azonban az életkorral, illetve a környezetszennyezés, nem megfelelő táplálkozás, dohányzás, mozgásszegény életmód hatására csökken. Ennek látható jelei vannak arcunkon. Bőrünk petyhüdtebbé, sápadttá, ráncossá válik, megereszkedik.

Mit jelent a nyári kedvezmény?

Amennyiben vásárolsz Oxi Elixir terméket, a második darabot féláron kapod meg.

Vásárlónk véleménye a termékről:

Nem régóta használom az arcpermetet, azonban láthatóan felfrissíti a bőrt, kellemes feszes érzetet nyújt a használat után.

Amennyiben neked is felkeltette az érdeklődésedet a termék, vásárold meg online most 25% kedvezménnyel: https://www.exage.hu/EXAGE-O4-Oxi-Elixir-Mist-1-DARAB-ES-A-MASODIK-FELA